Βρείτε μας κι εδώ:

Τα μαθήματα του Γυμνασίου κατά κοινή ομολογία αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία οι μαθητές θα κληθούν να χτίσουν την μελλοντική του επιτυχία στο Λύκειο. Η άνοδος του μαθησιακού επιπέδου σε συνδυασμό με την είσοδο του νέου στην εφηβεία, δημιουργούν μια κατάσταση η οποία, πολλές φορές, είναι δύσκολα διαχειρίσιμη από την οικογένεια.

Στο Πρότυπο Κέντρο Μαθητικής Στήριξης ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα μαθησιακής ενίσχυσης για τις τάξεις του Γυμνασίου.

Καθημερινή τρίωρη προετοιμασία από έμπειρους Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φιλολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους στο υψηλότερο επίπεδο (Πανελλήνιες Εξετάσεις).

Εξατομικευμένα προγράμματα μάθησης, με βάση τις αδυναμίες αλλά και τις κλίσεις των μαθητών, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στις λυκειακές τάξεις, χωρίς κενά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ανάλυση της διδακτέας ύλης σε βάθος και διενέργεια συχνών διαγωνισμάτων-προσομοίωση εξετάσεων, ώστε αφενός να ελέγχεται  η επαρκής κατάκτηση της ύλης, και αφετέρου ο μαθητής να συνηθίζει τη διαδικασία των εξετάσεων.

Συχνή επικοινωνία με τους γονείς σχετικά με την πρόοδο των μαθητών και συνεργασία μαζί τους σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων σχετικά με το παιδί τους.

Παροχή ΔΩΡΕΑΝ υποστηρικτικού υλικού.

Ασυναγώνιστα δίδακτρα, κάνοντας τη μάθηση στο υψηλότερο επίπεδο προσιτή σε όλους!

Για οποιαδήποτε απορία ή ενδιαφέρον Επικοινωνήστε μαζί μας