Βρείτε μας κι εδώ:

Στο Πρότυπο Κέντρο Μαθητικής Στήριξης ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, αναλαμβάνουμε την καθημερινή προετοιμασία των μαθητών για τα μαθήματα της επόμενης μέρας με επαγγελματισμό και κύριο άξονα την μαθησιακή ενδυνάμωση του παιδιού. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι μαθητές μαθαίνουν να οργανώνονται, να αυτενεργούν και μέσω αυτών των διαδικασιών οδηγούνται στην ανακάλυψη και την πραγματική κατάκτηση της γνώσης, αφού τα πάντα είναι αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας κι όχι της παροχής έτοιμων λύσεων.

Στο Πρότυπο Κέντρο Μαθητικής Στήριξης ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, η δουλειά του κάθε μαθητή είναι ατομική υπόθεση! Η ομάδα των εκπαιδευτικών μελετάει τον κάθε μαθητή ως ξεχωριστή περίπτωση και δημιουργεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που να ταιριάζει στις ανάγκες του. Κάθε τέτοιο πρόγραμμα έχει ως στόχο όχι μόνο να καλύψει τα όποια κενά και τις ενδεχόμενες αδυναμίες, αλλά και να αναδείξει τις κλίσεις και τα ταλέντα του μαθητή ενισχύοντας τα.

Αφουγκραζόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, δημιουργούμε ευέλικτα προγράμματα σε συνεννόηση με τους γονείς , ενώ προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών σε ασυναγώνιστη τιμή (2,5 Ε/ ώρα), δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να έχουν πρόσβαση στη γνώση.

Στο Πρότυπο Κέντρο Μαθητικής Στήριξης ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, κρατάμε τα τμήματά μας ολιγομελή, με τουλάχιστον 2ωρη προετοιμασία και παροχή ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικού υλικού.

Λειτουργούν και τμήματα Ειδικής Αγωγής, υπό την επίβλεψη Ειδικής Παιδαγωγού (απόφοιτη τμήματος Ειδικής Αγωγής, Παν/μιου Θεσσαλίας)

Για οποιαδήποτε απορία ή ενδιαφέρον Επικοινωνήστε μαζί μας